Ekelundsgatan 1

411 18 Göteborg

info@qualitythink.se 0317181800

Tech som möter dina utmaningar

Vi hjälper er att utveckla digitala tjänster som ökar er konvertering, stärker ert varumärke och ger nöjdare kunder. Lösningen kan vara en ny webbplats, plattform eller app. Med vår breda tekniska kompetens och expertis hjälper vi er att uppnå resultat.

Att förvandla fantastiska idéer till engagerande upplevelser är vår dagliga mantra. Vi strävar efter att skapa användarvänliga och kvalitativa tjänster som lyfter er verksamhet och som vi känner oss stolta över.

QT App

Behöver ni vidareutveckla eller ta fram en ny app så hjälper vi er med en användarvänlig lösning för iOS och Android. Vi bygger våra appar i ramverket React Native för gemensam kodbas för både Appstore och Google Play. Vi utvecklar även vanliga nativeappar i Swift och Java. Till er app kopplar vi på CMS eller plattform beroende på krav. Vi följer med er hela vägen från idé till lansering och vidareutveckling.

QT Web

Är ni i behov av en bättre teknisk plattform för att vidareutveckla er verksamhet/produkt eller skapa ett ännu starkare varumärke som inger ökat förtroende? Vi utvecklar både webbsidor och webbappar (PWA) i ramverken React, Vue, WordPress och Laravel. Vi är vana att integrera till andra system och API:er, allt ifrån BankID till Klarna. Vi levererar en helhetslösning till er.

QT AI

Behöver ni använda AI? Vi är experter på att integrera de senaste AI-teknologierna, som ChatGPT och Gemini. Vi använder AI för att förbättra användarinteraktioner och skapa smarta tekniska lösningar som engagerar användarna och förbättrar er digitala närvaro för maximal insikt och engagemang.

QT UX/UI

Hur ser ni till att era digitala lösningar är både snygga och användarvänliga? När design möter teknik skapas magi, genom att kombinera dessa bryter ny mark och utmanar det konventionella. Det resulterar i banbrytande lösningar som överraskar och engagerar. Genom att prioritera datadriven design, användbarhetstester och interaktionsdesign säkerställer vi att våra skapelser inte bara är visuellt tilltalande utan även funktionella och användarvänliga enligt WCAG och ADA.

QT IoT

Vill du koppla upp dina produkter eller skapa en ny tjänst kring IoT? Vårt team kombinerar avancerad teknisk expertis inom både mjukvara och hårdvara med banbrytande innovationer för att erbjuda lösningar som inte bara förbättrar produktkommunikationen men också transformerar samverkan, vilket öppnar upp för nya möjligheter att optimera och expandera din verksamhet.

QT Experience

Med vår tjänst QT Experience kombinerar vi olika tekniska lösningar för att skapa en oslagbar helhetsupplevelse för event, utställningar och marknadsföringskampanjer. Genom att integrera flera teknologier kan vi skapa en engagerande och interaktiv upplevelse som överträffar traditionella metoder.

QT Support

Vår support och förvaltning är utformad för att ge din produkt en stabil och säker framtid. Vi erbjuder omfattande tjänster som inkluderar strategisk planering, live support, kontinuerlig utveckling, med ett särskilt fokus på säkerhetsaspekter för att skydda din digitala närvaro mot hot och säkerställa dess långsiktiga relevans och prestanda.

Kontakta oss

Skicka ett meddelande och berätta hur vi kan hjälpa dig.