Ekelundsgatan 1

411 18 Göteborg

info@qualitythink.se 0317181800

QT UX – Tillgänglighet

Från och med 2025 träder det nya Tillgänglighetsdirektivet i kraft, vilket kommer att införa nya standarder för tillgänglighet inom e-handel och appar. På Quality Think ser vi detta som en utmärkt möjlighet för din tjänst att inte bara uppfylla dessa nya krav, men även förbättra och skärpa ditt erbjudande för alla användare.

Vad innebär Tillgänglighetsdirektivet?

Detta direktiv introduceras för att förbättra tillgängligheten för alla användare, särskilt personer med funktionsnedsättningar. Detta täcker områden såsom elektroniska kommunikationstjänster, medietjänster, e-handel och många andra. Enligt de nya reglerna måste webbplatser och mobilappar följa de senaste riktlinjerna i WCAG, vilket säkerställer att din digitala närvaro är tillgänglig för alla.

Hur QT UX kan förbättra er verksamhet

Med QT UX får ni inte bara en lösning som hjälper er att möta de tekniska kraven i direktivet, men också en partner som förstår vikten av en tillgänglig digital närvaro. Genom att implementera QT UX nu, kommer ni inte bara vara förberedda för framtiden utan också bredda er kundbas genom att vara tillgängliga för alla.

Vår expertis

Quality Think har över ett decenniums erfarenhet inom teknisk utveckling och digital innovation. Vår expertis i att leverera tillgängliga webblösningar gör oss till den perfekta partnern i er strävan att inte bara följa lagar och regler men att också leda vägen inom digital tillgänglighet.

Ta nästa steg

Är du redo att utforska hur QT UX kan transformera din digitala strategi och göra dina tjänster mer tillgängliga? Kontakta oss för att boka en konsultation. Vi kan tillsammans utforska hur vi kan förbättra och förbereda din digitala närvaro för Tillgänglighetsdirektivet 2025.

Genom att satsa på tillgänglighet idag, förbereder ni inte bara er verksamhet för framtida lagkrav, men också för en mer inkluderande och framgångsrik digital framtid. Låt oss på Quality Think hjälpa er att ta steget fullt ut i denna viktiga utveckling.

Vill du veta mer om QT UX – Tillgänglighet?

Alexander Harvey Boström

Co-CEO / Partnerships

070-2451827

Jonathan Johansson

Co-CEO / Tech Advisor

073-7214110