Ekelundsgatan 1

411 18 Göteborg

info@qualitythink.se 0317181800

Positiva, engagerade & open-minded

Vilka är vi?

En ny typ av techbyrå för det moderna företaget. Ett nav där teknik, innovation och expertis samverkar.

Quality Think är er dedikerade partner för skräddarsydda tekniska lösningar. Vi är en techbyrå med bas i Göteborg och jobbar mot hela Norden. Vi hjälper er att skapa nytänkande och användarvänliga produkter och tjänster.

Med vårt agila och tvärfunktionella team av de absolut bästa inom mjukvaruutveckling strävar vi efter att stödja er tillväxt och att uppnå resultat.

Vår resa

Vår historia startar år 2016 med en insikt om teknikens och digitala innovationens kraft. Quality Think grundades av Jonathan Johansson och Alexander Harvey Boström. Sedan dess har vi organiskt vuxit till att bli ett team av erfarna och engagerade digitala experter. Idag arbetar vi framgångsrikt med många kunder inom både privat- och offentlig sektor och är stolta över att kontinuerligt leverera kvalitativa lösningar.

Vår vision

Quality Think strävar efter att vara ledande inom teknologibranschen genom att erbjuda skräddarsydda tekniklösningar som främjar innovation, kvalitet och hållbarhet för att driva företag och samhällen framåt i det digitala landskapet.

Hitta till oss

Du hittar oss innanför vallgraven i Göteborg på Ekelundsgatan 1, där vi inte bara har vårt kontor utan också en fantastisk utblick över världens mest hållbara destination. Från denna bas jobbar vi mot hela Norden.

Sugen på att bli en Thinker?

Här finns en överblick över våra tillgängliga positioner, eller så kan du välja att skicka in en spontanansökan för att utforska möjligheterna hos oss.

Kontakta oss

Jonathan Johansson

Co-CEO / Tech Advisor

073-7214110

Alexander Harvey Boström

Co-CEO / Partnerships

070-2451827

Kontakta oss

Skicka ett meddelande och berätta hur vi kan hjälpa dig.

    Önskar underteckna sekretessavtal (NDA) innan vidare dialog (valfritt).
    Vår hantering av dina personuppgifter finns i vår integritetspolicy.