Tänk kvalitet,
Tänk Quality Think

Vi är en digital byrå som är specialiserade på att skapa skräddarsydda digitala lösningar åt företag och organisationer. Vårt agila och tvärfunktionella team består av experter inom digital strategi, design och utveckling. På så sätt vi kan erbjuda en komplett uppsättning av digitala tjänster för att hjälpa dig att växa och utveckla ditt företag eller tjänst.

Vår byrå startades 2016 och består idag av 10 erfarna och passionerade digitala experter. Vi har arbetat med flertalet olika kunder inom både privat och offentlig sektor och vi är stolta över att ha skapat effektiva lösningar som verkligen fungerar för dem.

Så om du letar efter en kreativ och pålitlig digital partner i Göteborg, tveka inte att kontakta oss på Quality Think idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina digitala mål!

I vår Thinkubator gör vi verklighet av storslagna idéer. Vi utvecklar appar, tar fram digitala tjänster, hjälper entreprenörer att starta upp nya företag som ligger i framkant av den digitala utvecklingen.

Du hittar oss centralt i Göteborg på Ekelundsgatan där vi har en fantastisk utblick över Sveriges trevligaste stad.

Våra kunder

Vi strävar alltid efter långa samarbeten och goda relationer med våra kunder och har tillsammans med dessa varit med i riktigt spännande och roliga projekt genom åren. Är du intresserad av att veta mer om våra projekt är du alltid välkommen att besöka våra kunduppdrag.

Kundsupport

Behöver du hjälp? På vår Servicedesk kan du smidigt och snabbt skapa ett supportärende som vi direkt kan sätta tänderna i.

Hållbarhet & miljö

Vi är stolta över att ha en stark hållbarhets- och miljöpolicy som genomsyrar alla aspekter av vår verksamhet.

Jämställdhet

Vår organisation arbetar för att främja jämställdhet och jämlikhet i alla delar av verksamheten.