Om Quality Think

Vi hjälper er att lyckas i den digitala världen

Vi är en innovationsfabrik i Göteborg med inriktning på digitala helhetslösningar och tjänster inom digital strategi, design och utveckling. Vårt team består av allt från digitala marknadsstrateger, kreatörer, designers, och utvecklare, vilket gör oss till en fullservicebyrå inom digital produktion och dessutom en kreativ digital partner.

Quality Think startade 2016 och består idag av 10 anställda med en gedigen erfarenhet av design, strategi och utveckling för ett brett spektrum av kunder inom det privata näringslivet och offentlig verksamhet. Vi älskar smarta digitala lösningar och innovation, vilket avspeglas både i vår verksamhet och i många av våra uppdrag.

I vår Thinkubator gör vi verklighet av storslagna idéer. Vi utvecklar appar, tar fram digitala tjänster, hjälper entreprenörer att starta upp nya företag som ligger i framkant av den digitala utvecklingen.

Du hittar oss centralt i Göteborg på Ekelundsgatan där vi har en fantastisk utblick över Sveriges trevligaste stad.

Digital produktion, digitala lösningar, nästa thinker, quality think, qtg, quality think göteborg ab, digitala medier, it, konsulter, webbdesign, utveckling, design, strategi, webb, ux, ui, service design

Våra kunder

Vi strävar alltid efter långa samarbeten och goda relationer med våra kunder och har tillsammans med dessa varit med i riktigt spännande och roliga projekt genom åren. Är du intresserad av att veta mer om våra projekt är du alltid välkommen att besöka vår portfolio.