Ekelundsgatan 1

411 18 Göteborg

info@qualitythink.se 0317181800

QT Experience

Med vår tjänst QT Experience kombinerar vi olika tekniska lösningar för att skapa en oslagbar helhetsupplevelse för event, utställningar och marknadsföringskampanjer. Genom att integrera flera teknologier kan vi skapa en engagerande och interaktiv upplevelse som överträffar traditionella metoder.

En skräddarsydd upplevelse

Föreställ dig en marknadsföringskampanj för en ny produktlansering där vi använder en app, en webbplats och realtidstracking, det är bara ett exempel på QT Experience.

QT App: Vi utvecklar en specialanpassad mobilapp som deltagarna kan ladda ner innan eventet. Appen innehåller information om produkten, schemat för eventet och interaktiva funktioner som tävlingar och frågesporter. Genom appen kan deltagarna också registrera sig och få tillgång till exklusivt innehåll och erbjudanden.

QT Web: En dedikerad webbplats fungerar som en central hub för all information om eventet. Här kan besökare se livestreams, delta i diskussioner, och få tillgång till resurser och dokumentation. Webbplatsen är optimerad för att komplettera appen och erbjuder ytterligare djupgående information och interaktiva element.

Realtidstracking: Under eventet använder vi realtidstracking för att övervaka deltagarnas rörelser och engagemang. Med hjälp av beacons och sensorer kan vi samla in data om var deltagarna befinner sig, vilka stationer de besöker, och hur länge de stannar vid varje utställning. Denna information används för att anpassa upplevelsen i realtid, till exempel genom att skicka pushnotiser via appen med relevanta erbjudanden eller påminnelser om kommande aktiviteter.

Fördelar med QT Experience

  • Engagemang: Genom att erbjuda interaktiva och personliga upplevelser via appen och webbplatsen, kan vi hålla deltagarna engagerade och intresserade under hela eventet.
  • Anpassning: Realtidstracking möjliggör omedelbar respons och anpassning av innehåll och erbjudanden baserat på deltagarnas beteende och preferenser.
  • Datainsamling: Vi samlar värdefull data som kan användas för att analysera deltagarnas engagemang och förbättra framtida event och kampanjer.
  • Sömlös integration: Genom att integrera flera tekniska plattformar skapar vi en sammanhängande och smidig upplevelse som är lättillgänglig för alla deltagare.

QT Experience gör det möjligt att kombinera teknik på ett sätt som skapar en dynamisk och minnesvärd upplevelse, vilket i slutändan leder till starkare kundengagemang och bättre resultat för ditt varumärke.

Vill du veta mer om QT Experience?

Alexander Harvey Boström

Co-CEO / Partnerships

070-2451827

Jonathan Johansson

Co-CEO / Tech Advisor

073-7214110