Ekelundsgatan 1

411 18 Göteborg

info@qualitythink.se 0317181800

QT Support

Vi tar hand om många av Sveriges största och mest avancerade webbplatser. Din webbplats är viktig för oss, och vi fokuserar på att säkerställa att den är säker, snabb och stabil dygnet runt. Vi har den senaste tekniska kompetensen och tar ansvar för driften så att du kan fokusera på din verksamhet.

Förvaltning, drift och support

Startpaket

Detta paket är idealiskt för företag eller startups som behöver grundläggande underhåll och uppdateringar för att hålla er webbplats säker och fungerande.

Avstämningsmöte: 2 gånger / år

Tillväxtpaket

Perfekt för företag som är i en tillväxtfas och behöver mer omfattande support för att optimera prestanda och funktioner, samt börja utforska utvecklingsmöjligheter.

Avstämningsmöte: 6 gånger / år

Ledarpaket

Riktar sig till organisationer med högre krav på webbplatshanteringen. Inkluderar omfattande support, förvaltning och utveckling för att säkerställa optimal prestanda, säkerhet och tillväxtmöjligheter.

Avstämningsmöte: 12 gånger / år

Bemannad support

Med vår supporttjänst får du tillgång till en hel dedikerad IT-utvecklingsavdelning. Vi är väl bekanta med din webbplats, känner till dess struktur och potential för utveckling. Vår support är här för att assistera dig med frågor, mindre ändringar eller att lösa alla problem. Skicka ett mail, ring oss vardagar mellan 8 till 17 eller skapa ett ärende i serviceportalen direkt, så hanterar vi det utifrån det. Vi svarar alltid samma dag och håller dig uppdaterad med allt vi gör.

Exempel på vanliga ärenden:

  • Ändring av innehåll
  • Konsultation för webbredaktörer
  • Säkerhetsintrång
  • Uppdatering av tillägg

Webbhantering & uppdateringar

För att skydda din webbplats mot hackare och säkerställa dess säkerhet är det nödvändigt med kontinerliga uppdateringar och underhåll. Därför skapar vi säkerhetskopior av din webbplats, återskapar den i vår stage-miljö för att testa att allt fungerar som det ska, och uppdaterar först därefter din webbplats. Denna metod med säkerhetskopior, uppdateringar och tester är ett beprövat sätt att hålla din webbplats säker och felfri med bibehållen funktionalitet och design.

Hastighet och uptime

Långsamma webbplatser får kunder att vända ryggen till och hastigheten kan påverka din placering hos Google. Oavsett var din webbplats är hostad, ser vi till att din sida körs med maximal möjlig hastighet. Vi övervakar kontinuerligt din webbplats hastighet, genomför de optimeringar som Google rekommenderar varje månad och rapporterar resultatet tillbaka till dig.

Säkerhet och buggfixar

Din webbplats säkerhet är vår högsta prioritet. Vi har över 8 års erfarenhet av att skydda webbplatser från virus och datastöld. Webbplats-säkerheten är en komplex och ständigt föränderlig sfär. Med oss vid din sida kan du känna dig trygg i vetskapen om att din webbplats tas om hand på ett proaktivt sätt.

Vad mer ingår i vår support och förvaltning?

Applikationsansvar

Att ta applikationsansvaret innebär att vi fullt ut axlar ansvaret för er applikations hälsa och prestanda, inklusive kodbasen till er webbplats. Med oss vid rodret kan ni fokusera på er kärnverksamhet, medan vi ser till att er digitala närvaro är säker, stabil och ständigt uppdaterad.

GDPR och ADA

I en tid då skyddet av användarnas data och integritet är mer avgörande än någonsin, kan du vara trygg med att vi tar hand om varje aspekt av din webbplats i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation) och ADA (Americans with Disabilities Act). Det betyder inte bara att vi hjälper dig att undvika böter och rättsliga problem, utan också att din webbplats blir tillgänglig för en bredare publik, inklusive människor med funktionsnedsättningar, vilket ökar ditt potentiella marknadsutrymme.

Optimering & cachning

Optimering och cachning är avgörande komponenter för att säkerställa att er webbplats presterar på toppnivå. Genom att implementera avancerade tekniker för bildoptimering och cache, optimerar vi lasttider och förbättrar användarupplevelsen på er webbplats. Vi komprimerar och anpassar era bilder automatiskt utan att försämra kvaliteten, vilket minskar sidans laddningstid. Dessa åtgärder är inte bara viktiga för användarvänligheten utan spelar också en stor roll för er webbplats SEO-prestanda.

SSL & kryptering

SSL-certifikat och HTTPS-kryptering är grundläggande för att skydda användarnas data och bibehålla deras förtroende. Genom att kryptera data som överförs mellan användarens enhet och din webbplats, skyddar vi känslig information som lösenord och personuppgifter från att avlyssnas av obehöriga. Dessutom använder vi ReCaptcha3 för att ytterligare skydda din webbplats från skadliga robotar och automatiserade attacker, allt medan vi minimerar besväret för dina legitima användare. Dessa åtgärder stärker inte bara säkerheten utan också användarnas förtroende för din webbplats, vilket är avgörande för att bygga och underhålla starka kundrelationer.

Några av de ramverk som vi förvaltar och supportar

WordPress & PHP

WordPress är världens mest populära innehållshanteringssystem, som driver en betydande andel av internet. Det är känt för sin användarvänlighet, flexibilitet och ett omfattande utbud av teman och tillägg. WordPress är en utmärkt plattform för allt från enkla bloggar till komplexa webbplatser och e-handelslösningar, vilket gör det till ett förstahandsval för många företag och individer som vill bygga en stark närvaro online. Vi har automatiska system som kontinuerligt övervakar er webbsida och meddelar oss ifall det sker några störningar.

React & Next

React är ett kraftfullt JavaScript-bibliotek för att bygga användargränssnitt, utvecklat av Facebook. Det möjliggör skapandet av snabba och interaktiva webbapplikationer. Next.js är en React-ramverk som tillhandahåller server-side rendering, vilket förbättrar applikationens prestanda och optimerar den för sökmotorer. Tillsammans erbjuder React och Next.js oss verktygen för att skapa moderna, snabba och SEO-vänliga webbplatser och applikationer. Vi har möjlighet att ta över support och drift av er befintliga React-app eller ta hand om appen efter vi har producerat den.

React Native

React Native är en ramverk skapat av Facebook som gör det möjligt för utvecklare att bygga äkta, inbyggda mobilapplikationer med JavaScript och React. Det delar mycket av sin kodbas och principer med React, vilket gör det till ett attraktivt val för webbutvecklare som vill expandera till mobilutveckling. Med React Native kan vi skapa applikationer för både Android och iOS med en enda kodbas, vilket effektiviserar utvecklingsprocessen och minskar utvecklingstiden. Vi har möjlighet att ta över support och drift av er befintliga React Native-app eller ta hand om appen efter vi har producerat den.

Custom ramverk

Anpassade ramverk täcker en bred palett av teknologiska lösningar, sträckandes sig från IoT och AI-lösningar till molnbaserade tjänster i AWS och Azure och standardapplikationer i Android, iOS, Vue och Flutter. Detta område inkluderar all teknik som faller utanför de tidigare nämnda kategorierna. Vare sig det handlar om att integrera smarta enheter i ett nätverk för att samla in data och styra system på distans, eller att utveckla skräddarsydda molnlösningar för att effektivisera affärsprocesser, anpassas dessa ramverk för att möta unika behov och utmaningar. Med en bred kompetens inom olika programmeringsspråk och teknologiska plattformar, är vi redo att ta oss an projekt som kräver specialiserad kunskap och en kreativ tillämpning av teknik för att leverera innovativa och funktionella lösningar.

Vill du veta mer om QT Support?

Alexander Harvey Boström

Co-CEO / Partnerships

070-2451827

Jonathan Johansson

Co-CEO / Tech Advisor

073-7214110