Ekelundsgatan 1

411 18 Göteborg

info@qualitythink.se 0317181800

Är du vår nästa kollega?

På QT delar vi alla en gemensam passion. Även om passionen kan vara olika för var och en av oss, är det den som driver oss framåt, motiverar oss och sprider energi.

Tillsammans utgör vi ett varmt och välkomnande team, sammanhållna av samma mål: att gemensamt skapa fantastiska digitala lösningar och forma framtidens digitala upplevelser. Och vet du, kvalitet – det är lite av vårt kännetecken.

Vår kultur

Vårt team

Vi vill inte skryta, men vi är ett riktigt härligt gäng som jobbar på QT. Tillsammans skapar vi en positiv och inspirerande arbetsmiljö där skratt och humor förgyller våra dagar. Vi satsar på att ständigt växa och utvecklas tillsammans genom att aktivt dela med oss av vår kompetens inom teamet.

Passion för kvalitet

Vi strävar alltid efter att ligga i framkant när det gäller teknologiska lösningar och vi kompromissar aldrig när det kommer till kvalitet – varje pixel och kodrad är noggrant utformad för att leverera enastående resultat till våra kunder.

Vår plats

Du hittar oss centralt belägna på Ekelundsgatan i Göteborg. Från vårt kontor har du inte bara tillgång till en fantastisk utsikt över staden, utan även möjligheten att vara en del av en inspirerande och dynamisk arbetsmiljö.

Personlig utveckling

Att trivas och ha roligt på jobbet är extremt viktigt. Oavsett vad det är du associerar med roligt så vill vi på Quality Think att du ska ha den roligaste och mest utvecklande tiden av din karriär hos oss.

Våra kärnvärden

Positivitet

Positivitet är vår go-to attityd när vi ställs inför nya utmaningar, vilket stimulerar kreativitet och nytänkande lösningar. Med en positiv inställning kan vi navigera genom komplexa problem med energi och entusiasm.

Engagemang

Vi har ett stort engagemang i allt vi gör, där passion och hängivenhet till vårt arbete definierar oss som team. Vi brinner för det vi gör och har alltid kunden i fokus.

Open-minded

Vi är öppensinnade och flexibla för nya idéer och infallsvinklar vilket är kärnan i vår kultur. Inom vårt team gynnas vi av en atmosfär av ett gott samarbete som leder till nya tekniska lösningar.

Skicka en spontanansökan

Skicka en spontanansökan och berätta mer om dig.