Ekelundsgatan 1

411 18 Göteborg

info@qualitythink.se 0317181800

Tech som möter dina utmaningar

Vi hjälper dig att utveckla digitala tjänster som ökar din konvertering, stärker ditt varumärke och ger nöjdare kunder. Lösningen kan vara en ny webbplats, plattform eller app. Med vår breda tekniska kompetens och expertis hjälper vi dig att uppnå resultat.

Att förvandla fantastiska idéer till engagerande upplevelser är vårt dagliga mantra. Vi strävar efter att skapa användarvänliga och kvalitativa tjänster som lyfter din verksamhet och som vi känner oss stolta över.

QT App

Vi utvecklar användarvänliga appar för iOS och Android, byggda med React Native, Swift eller Java. Som strategisk partner hjälper vi dig att välja rätt väg framåt och skapar appar som stödjer din affärsutveckling och tillväxt, både nu och i framtiden.

QT Webb

Vi utvecklar skräddarsydda webbplatser, digitala plattformar och webbappar (PWA) med React, Vue, WordPress och Laravel. Vår expertis omfattar integrationer med system som BankID, Klarna och andra SaaS-tjänster för en sömlös och effektiv lösning som stärker ditt varumärke och ökar förtroendet.

QT AI-lösningar

Vill du ta ditt företag till nästa nivå med AI? Vi är experter på att integrera de senaste AI-teknologierna som ChatGPT och Gemini. Vårt mål är att förbättra användarinteraktionen och skapa smarta tekniska lösningar som maximerar ditt företags digitala engagemang och insikter.

QT UX & Tillgänglighet

När design möter teknik skapas magi. Genom att kombinera dessa bryter du ny mark och utmanar det konventionella. Det resulterar i banbrytande lösningar som överraskar och engagerar. Genom att prioritera datadriven design, användbarhetstester och interaktionsdesign säkerställer vi att dina skapelser inte bara är visuellt tilltalande utan även funktionella och användarvänliga enligt WCAG och ADA.

QT IoT-lösningar

Vill du koppla upp dina produkter eller skapa en ny tjänst kring IoT? Vårt team kombinerar avancerad teknisk expertis inom både mjukvara och hårdvara med banbrytande innovationer för att erbjuda lösningar som inte bara förbättrar produktkommunikationen men också transformerar samverkan, vilket öppnar upp för nya möjligheter att optimera och expandera din verksamhet.

QT Experience

Med vår tjänst QT Experience kombinerar vi olika tekniska lösningar för att skapa en sömlös helhetsupplevelse för dina event, utställningar och marknadsföringskampanjer. Genom att integrera flera teknologier kan vi skapa en engagerande och interaktiv upplevelse som överträffar traditionella metoder.

QT Support

Vår support och förvaltning är utformad för att ge din produkt en stabil och säker framtid. Vi erbjuder omfattande tjänster som inkluderar strategisk planering, live support, kontinuerlig utveckling, med ett särskilt fokus på säkerhetsaspekter för att skydda din digitala närvaro mot hot och säkerställa dess långsiktiga relevans och prestanda.

Kontakta oss

Skicka ett meddelande och berätta hur vi kan hjälpa dig.

    Vad kan vi hjälpa er med?

    Sekretess