was successfully added to your cart.

Varukorg

Praktikplats inom Digital Kommunikation i Göteborg

Av januari 21, 2019Praktikplats

Läser du en högskole- eller KY-utbildning och är på jakt efter en praktikplats på en Digital byrå? Då har du kommit rätt! Särskilt om du är talangfull, engagerad och har en passion för design och reklam. Då ska du söka praktikplats här hos oss på Quality Think. Vi erbjuder dig möjligheten att lära dig mycket och få en praktisk grund inför framtida jobb inom digital kommunikation och marknadsföring.

Rollbeskrivning

Dina arbetsuppgifter beror på dina intressen och din kompetens

Hur din tid hos oss kommer att se ut beror på dina intressen och den kompetens du bär med dig sedan innan. Finns det specifika områden du vill lära dig mer om? Program du gärna skulle vilja arbeta mer med? Är det något du helst vill slippa arbeta med? Vi har högt i tak och det viktigaste är att du får en lärorik och rolig tid hos oss.

Kreativa koncept för digitala kanaler

Quality Think strävar efter att vara i framkant inom det digitala och så även inom sociala medier. Därför söker vi dig som kan producera kreativt innehåll till vår blogg och våra sociala medier. Detaljfokus och eget driv är viktigt!

Publicering i WordPress

Du kommer under din praktikperiod att få arbeta med digital innehållsproduktion och publicering i WordPress CMS för Qualitythink.se. Uppdatera portfolio och nyhetsflöde, lägga till text och bilder. Ett kreativt sinne och egna idéer något vi värdesätter här.

Arbeta med grafisk formgivning

Du kommer under din praktikperiod att få ta fram original för enklare tryckt material såsom visitkort, folders och rollups, med ett stort ansvar för färdig produktion.

Ansökan Skicka in din ansökan till patricia@qualitythink.se med länk till din LinkedIn-profil eller ett CV samt en motivering till varför just du passar för rollen. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vill du veta mer om Quality Think? Läs mer om oss här. Företagskultur är något som vi på Quality Think brinner lite extra för, klicka här för att läsa mer om vad som gör oss till en rolig och givande arbetsplats.