Under hösten och vintern kommer vi ha två praktikanter hos oss som kommer fokusera på marknadsföring inom sociala medier. Varmt välkomna till Quality Think, Emma och Moa!

Om praktik

Praktik, LIA (lärande i arbete), VFU (verksamhetsförlagd utbildning), eller APL (arbetsplatsförlagt lärande) som det också kan kallas. Kärt barn har många namn! Praktik är ofta en del av en utbildning och syftet med praktiken är att den studerande ska få använda och samtidigt få utveckla sina kunskaper i en verklig miljö. Praktikanten har en kursplan att följa från skolan med mål för vad eleven ska få göra under tiden på sin praktik. Följt av kursplanen är arbetsuppgifterna också kopplade till yrkesrollen som eleven studerar till och är ett sätt att förbereda studenten för anställning efter avslutade studier. 

Praktikanternas egna ord

Detta säger Emma, som studerar till online merchandiser på Sälj & Marknadshögskolan, om sin praktik på Quality Think: 

“Jag är så glad att ha fått chansen att praktisera hos Quality Think. Det är min första praktik-omgång under min 2-åriga utbildning till online merchandiser. Jag sökte praktik här för det verkade vara ett härligt gäng och en spännande arbetsplats, men också för att man får chans att djupdyka i den digitala branschen som är på full uppgång. Så, summerat: Det ska bli så spännande att få testa mina kunskaper som jag hittills lärt mig i skolan!”

Detta säger Moa, som studerar till social media manager på Nackademin, om sin praktik på Quality Think:

“Det ska bli otroligt roligt att få vara en del av teamet på Quality Think. Dels för att få lära av dem när det kommer till marknadsföring men också för att få vara en del av QT’s agila projektmetoder och goa gäng. Jag tror de kommande månaderna kommer vara väldigt givande och samtidigt ge mig chans till att utvecklas i min roll.”

Vi är så glada över att ha möjligheten att ta emot praktikanter inom sociala medier!

Har du frågor till oss eller är sugen på att göra din praktik inom sociala medier eller utveckling hos oss på Quality Think? Tveka inte på att höra av dig!