Vi är ett växande bolag och erbjuder stora chanser till anställning när du läst färdigt din pågående utbildning.
Duktiga och roliga kollegor som kan vägleda och stötta under praktikperioden.
Dina uppgifter anpassas efter dina intressen och din specifika kompetens.

Att praktisera hos oss

Quality Think är ett framgångsrikt företag och känt för sin utmärkta arbetsmiljö, teknikfokus och att långsiktigt investera i individen. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda kunder, och vi älskar nöjda kunder. Hos oss får du karriärmöjligheter och vår ambition är att ha den bästa kompetensutveckling i branschen. Detta förstärker vi genom att ständigt investera i innovation vilket har gett oss en stark konkurrenskraft, som vi använder för att skapa ett expansivt företag med individen i fokus.

Vi söker på Quality Think söker nu en till två ambitösa och duktiga studenter som vill ha en rolig och givande praktikperiod hos oss. Vi har flera pågående interna projekt som man som praktikant kommer att vara delaktig i.

Vi arbetar i agila och tvärfuntionella team med likasinnade som brinner för att ta fram de coolaste tjänsterna och de roligaste apparna, därmed finns det mycket goda möjligheter att snabbt vidareutvecklas tillsammans med drivna härliga kollegor. Vi erbjuder dig goda möjlighet att specialisera dig mot ditt favoritområde i en internationell inriktning i ett härligt arbetsklimat. Vi ger dig oändliga möjligheter att påverka verksamheten och frihet att ta egna initiativ, allt under flexibla tider. Så tveka inte att praktikansöka till Sveriges mest hållbara och innovativa teknikbolag!

Erfarenhet

  • Läser ett YH, kandidat- eller masterprogram med IT-inriktning

Bonuserfarenhet

  • Gillar tv-spel
  • Gillar AW
  • Gillar Scrum
  • Egna coola projekt / skolprojekt

Sista ansökningsdag

Ingen deadline

Ort

Centrala Göteborg

Skicka din ansökan till

Patricia Georgsson
patricia@qualitythink.se