Att praktisera hos oss

Vi har nu tillsatt höstterminens 2 praktikplatser.

 

Letar du efter en praktikplats inför HT22? Perfekt, för vi letar efter dig! 👋

Quality Think har under HT22 möjlighet att ta emot 2 drivna studenter som brinner för marknadsföring och digitalt skapande för att tillsammans med oss planera vår stora julkampanj, samt det mer vardagliga arbetet med våra sociala medier 👩🏻‍💻 Du som är praktikant hos oss kommer bli en del av vårt team av utvecklare, designers samt produktägare och kommer få delta på alla våra dagliga möten, torsdagsfikor och allt som hör där till!

Plats: Distans, men du får gärna bo i Göteborg eller Stockholm med omnejd.

Quality Think är ett framgångsrikt företag och känt för sin utmärkta arbetsmiljö, teknikfokus och att långsiktigt investera i individen. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda kunder, och vi älskar nöjda kunder. Hos oss får du karriärmöjligheter och vår ambition är att ha den bästa kompetensutveckling i branschen. Detta förstärker vi genom att ständigt investera i innovation vilket har gett oss en stark konkurrenskraft, som vi använder för att skapa ett expansivt företag med individen i fokus.

Vi arbetar i agila och tvärfuntionella team med likasinnade som brinner för att ta fram de coolaste tjänsterna och de roligaste apparna, därmed finns det mycket goda möjligheter att snabbt vidareutvecklas tillsammans med drivna härliga kollegor. Vi erbjuder dig goda möjlighet att specialisera dig mot ditt favoritområde i en internationell inriktning i ett härligt arbetsklimat. Vi ger dig oändliga möjligheter att påverka verksamheten och frihet att ta egna initiativ, allt under flexibla tider. Så tveka inte att praktikansöka till Sveriges mest hållbara och innovativa teknikbolag!

Erfarenhet

  • Läser ett YH, kandidat- eller masterprogram med inriktning mot digital design, kommunikation, marknadföring eller liknande.
  • Har suttit lite i Adobe Photoshop & Illustrator.
  • Är en god skribent och älskar att kommunicera med det svenska språket på ett lättsamt och säljande sätt.

Skicka din ansökan till

Felicia Wallin

felicia@qualitythink.se