En interaktiv resa genom havets underverk

När Sjöfartsmuseet Akvariet öppnade sina dörrar igen för att fira havets underverk och maritima historia efter många års renovering, var vi på Quality Think stolta över att vara en del av detta banbrytande projekt tillsammans med kommunikationsbyrån The Compadres . Vår passion för innovation och teknik ledde oss till att skapa en serie av interaktiva skärmar som förvandlar besökarnas upplevelse till en oförglömlig resa fylld med upptäckter.

Genom att kombinera modern teknik och intuitiv design, har vi utvecklat en uppsättning interaktiva lösningar som inte bara ger en djupare förståelse för havets ekosystem och sjöfartshistoria, utan också engagerar besökare i alla åldrar. Våra skärmar bjuder in besökarna att utforska allt från mystiska vrak och sjöfararnas äventyr till de mest fascinerande vattendjuren och deras hemligheter.

Med vår expertis inom digital teknik och beslutsamhet att skapa enastående användarupplevelser, har vi hjälpt Sjöfartsmuseet Akvariet att bli en interaktiv och lärorik destination för alla som vill utforska och uppskatta havets underverk. Vi är övertygade om att detta projekt kommer att fortsätta inspirera och förtrolla besökare i många år framöver.

Herobild fotograferad av Kristin Lidell.

Art Direction, UX, illustration och animation stod thecompadres.se för.

Planera ditt besök ➡️ sjofartsmuseetakvariet.se