Tukan Förlag, ett bokförlag med ett brett utbud av litteratur, sökte en modern och användarvänlig e-handelsplattform för att sälja sina böcker online. De ville ha en lösning som var enkel att uppdatera och underhålla på egen hand efter att webbplatsen var färdigställd.

Quality Think samarbetade med Dragster för att skapa en responsiv och anpassningsbar webbshop åt Tukan Förlag. Vi valde att använda WordPress och WooCommerce som grund för att bygga en lättanvänd och flexibel plattform som mötte förlagets behov. Genom att använda dessa välkända och pålitliga system, kunde vi säkerställa att Tukan Förlag enkelt skulle kunna uppdatera och sköta sin webbshop på egen hand efter att projektet var slutfört.

Den färdiga webbplatsen blev en funktionell och visuellt tilltalande e-handelslösning som underlättade för Tukan Förlag att sälja sina böcker online och samtidigt erbjuda en smidig köpupplevelse för kunderna. Med en intuitiv design och en enkel administrativ panel, kan förlaget nu själva uppdatera innehållet och hantera beställningar effektivt.

Quality Think är stolt över att ha varit en del av detta projekt och att ha hjälpt Tukan Förlag att expandera sin digitala närvaro. Vi är övertygade om att vår expertis och vårt engagemang för att skapa skräddarsydda lösningar bidrog till att göra detta projekt till en framgång.

Länk till webbshop ➡️ tukanforlag.se