Grandab stod inför en utmaning när de behövde en webbplats för deras parkering Vasaporten – och det snabbt! Med en kort deadline krävdes det en byrå som kunde leverera en webbplats av hög kvalitet på kort tid. Grandab hade en tydlig vision för webbplatsens design och funktionalitet, men behövde hjälp med att förverkliga den.

Quality Think älskar utmaningar, så när Grandab kontaktade oss var det självklart att vi ställde upp. Vi arbetade snabbt och effektivt för att sätta upp en webbplats för Vasaporten i CMS-verktyget WordPress. Vi anpassade designen och funktionaliteten enligt Grandabs önskemål och förväntningar. Dessutom höll vi en utbildning i WordPress för att säkerställa att Grandab kunde självständigt administrera och uppdatera webbplatsen efter överlämningen.

Vi lyckades leverera en högkvalitativ och funktionell webbplats väldigt snabbt efter vi mottagit förfrågan från Grandab då det fanns ett akut behov. Den snabba och effektiva lanseringen av Vasaportens webbplats visar på Quality Thinks förmåga att anpassa sig till tidspressade situationer och ändå leverera resultat som överträffar kundernas förväntningar. Grandab var mycket nöjda med både den snabba leveransen och webbplatsens kvalitet, vilket stärkte vårt rykte som en pålitlig och flexibel digitalbyrå.

Quality Think är stolt över att ha varit en del av detta projekt och att ha hjälpt Grandab att nå sina mål trots den korta tidsramen. Vi tror att vår expertis och engagemang för att skapa skräddarsydda lösningar bidrog till att göra detta projekt till en framgång.

Läs mer om webbsidan ➡️ vasaporten.se