Busck, ett framgångsrikt företag inom sin bransch, hade en fungerande webbplats men önskade en uppdaterad och fräsch design. De ville även ha möjligheten att själva uppdatera texter och bilder efter att den nya webbplatsen var färdigställd.

Quality Think och reklambyrån Dragster samarbetade för att skapa en helt ny och modern webbplats för Busck. Vi valde att använda WordPress CMS som grund, vilket är byggt i PHP, för att underlätta för företaget att administrera webbplatsen själva i framtiden. För att skapa en visuellt tilltalande och funktionell design, utvecklade vi mer avancerade funktioner i CSS och HTML.

Den nya webbplatsen blev en fräsch och användarvänlig plattform som stärkte Buscks digitala närvaro och varumärke. Genom att erbjuda en modern och lättanvänd lösning, kunde vi möta företagets behov och önskemål. Busck har nu full kontroll över sin webbplats och kan enkelt uppdatera texter och bilder när det behövs, tack vare det användarvänliga CMS:et.

Quality Think är stolt över att ha varit en del av detta projekt och att ha hjälpt Busck att förbättra sin digitala kommunikation. Vi tror att vår expertis och engagemang för att skapa skräddarsydda lösningar bidrog till att göra detta projekt till en framgång.

Länk till webbplats ➡️ busck.se