Vi på Quality Think utvecklade en responsiv portal för Pension on Demand, med Vue.js i frontend och NodeJS, MongoDB samt AWS i backend. Denna portal ger användarna möjlighet att samla sin pensionsinformation från olika försäkringsaktörer och myndigheter på ett och samma ställe. Integrationen av BankID säkerställer enkel och säker inloggning för användarna.

Genom att analysera användarens pensionsplaceringar erbjuder Pension on Demand individuella tips och rekommendationer för att optimera riskspridningen. Dessa tips hjälper användarna att fatta välgrundade beslut och säkerställer att deras pension växer på bästa möjliga sätt.

För att garantera en smidig och stabil användarupplevelse hanterar vi på uality Think driften och vidareutvecklingen av Pension on Demand. Vår lösning ger användarna en enkel, säker och effektiv plattform för att samla och hantera sin pension, samt för att fatta informerade beslut om sina pensionsplaceringar.

Vi är stolta över att ha utvecklat Pension on Demand och bidra till en bättre pensionshantering för användarna, samt hjälpa dem att optimera riskspridningen och säkerställa en tryggare framtid.

Länk till webbapplikation ➡️ pensionondemand.se (tar inte emot nya testanvändare just nu)