Fotbollslegenden Torbjörn Nilsson ville skapa en interaktiv mobilapplikation där han kunde dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper till en ny generation av spelare och tränare, och på så sätt bidra till utvecklingen av framtidens fotbollstalanger.

Vi på Quality Think utvecklade Målappen, tillsammans med reklambyrån Dragster som tog fram design. Det är en modern och intuitiv React Native app för både Android och iOS. Appen är designad med två nivåer, en gratisversion och en betalversion, för att ge användarna möjlighet att välja den nivå av engagemang och åtkomst som passar dem bäst.

Målappen är en plattform där både spelare och tränare kan ta del av Torbjörn Nilssons expertis och insikter genom träningsvideor, övningar och artiklar. Den interaktiva designen gör det enkelt för användarna att hitta och följa träningsprogram som är anpassade efter deras behov och färdighetsnivåer.

För tränare erbjuder appen även verktyg och resurser för att skapa och dela egna övningar, samt för att övervaka och följa sina spelares utveckling. Detta gör Målappen till en värdefull resurs för att stödja och inspirera både spelare och tränare i deras fotbollsresa.

Vi på Quality Think tar hand om uppdateringar och support för Målappen, vilket säkerställer att appen alltid är i toppskick och att användarna får den bästa möjliga upplevelsen. Vi är stolta över att ha utvecklat Målappen och bidra till att sprida Torbjörn Nilssons passion och kunskap till nästa generation fotbollsspelare och tränare.

 

Länk till app ➡️ torbjornnilsson.com