Vi på Quality Think tog oss an utmaningen att vidareutveckla IFK Göteborgs webbplats. Genom att arbeta nära både IFK Göteborg och reklambyrån Dragster, kunde vi implementera flera nya funktioner och förbättringar som har förvandlat webbplatsen till en dynamisk och interaktiv plattform för fotbollsfansen.

En av de mest framträdande förbättringarna är en förbättrad nyhetssektion, där supportrarna kan hålla sig uppdaterade om de senaste nyheterna, matchresultaten och intervjuerna med spelare och ledare. Vi har även optimerat användarupplevelsen för att göra det enkelt för besökare att hitta och navigera till relevant information om laget, dess historia och kommande evenemang.

Vi har även integrerat en e-handelsfunktion på webbplatsen, vilket ger supportrarna möjlighet att enkelt köpa matchbiljetter, medlemskap och officiella IFK Göteborg-produkter direkt från webbsidan. Denna lösning underlättar för fansen att visa sitt stöd och engagemang för klubben.

Som en del av vidareutvecklingen, fokuserade vi även på att optimera webbplatsens prestanda och sökmotoroptimering (SEO) för att säkerställa att IFK Göteborg når ut till en större publik och engagerar fler supportrar.

Vi på Quality Think är stolta över att ha bidragit till vidareutvecklingen av IFK Göteborgs webbplats och ser fram emot att fortsätta stödja deras framgångar och ambitioner både på och utanför fotbollsplanen.