Quality Think och Compadres arbetade tätt tillsammans för att skapa en ny, modern och användarvänlig webbplats för Hills Golf & Sports Club. Med Compadres gedigna kunskap inom strategi, art direction, copywriting och grafisk identitet, utvecklade vi en webbplats som effektivt förmedlade anläggningens nya identitet.

Webbplatsen är designad för att vara enkel att navigera och erbjuder besökare snabb och enkel tillgång till information om båda golfbanorna, medlemskap, tävlingar och evenemang. Den nya webbplatsen för Hills Golf & Sports Club har fått mycket positiv respons från både medlemmar och besökare. Webbplatsen speglar nu anläggningens nya identitet och ger en enhetlig upplevelse. Det framgångsrika samarbetet mellan Quality Think och Compadres resulterade i en webbplats som uppnår kundens mål och förväntningar och förstärker Hills Golf & Sports Club som en ledande golfanläggning i landet.

Quality Think är stolt över att ha varit en del av detta projekt och att ha hjälpt Hills Golf & Sports Club att förverkliga sin vision för en ny webbplats. Vi tror att vårt samarbete med Compadres och vårt gemensamma engagemang för att skapa skräddarsydda lösningar bidrog till att göra detta projekt till en framgång.

Länk till webbplats ➡️ hillsgolfclub.se