Quality Think fick äran att samarbeta med Kemisamfundet för att utveckla en mobilapplikation i samband med 150-årsjubileet av det periodiska systemet tillsammans med reklambyrån Dragster. Kemisamfundet önskade en app som innehöll det periodiska systemet, formler, fakta om alla ämnen, samt en design som följer deras nuvarande grafiska profil.

Vi tog fram en användarvänlig och informativ applikation som uppfyllde alla Kemisamfundets önskemål. Appen, som vi döpte till FickFakta, inkluderar ett detaljerat och illustrerat periodiskt system på svenska, en tabellsamling med viktig information om varje ämne, samt 10 praktiska tumregler inom kemi. Vi säkerställde att appen följde Kemisamfundets grafiska profil för att skapa en enhetlig och igenkännbar upplevelse för användarna.

FickFakta släpptes lagom till jubileet och mottogs med stor entusiasm från både Kemisamfundet och dess användare. Applikationen blev snabbt en populär resurs inom kemiområdet och bidrog till att sprida kunskap om det periodiska systemet och dess ämnen. FickFakta finns för gratis nedladdning i Google Play och App Store.

Detta projekt är ytterligare ett exempel på hur Quality Think kan skapa skräddarsydda digitala lösningar som möter våra kunders specifika behov och önskemål. Vi är stolta över att ha samarbetat med Kemisamfundet på detta projekt och ser fram emot att hjälpa fler organisationer att förverkliga sina digitala visioner.

Länk till Google Play ➡️ Fickfakta kemi

Länk till AppStore ➡️ Fickfakta kemi