Bygglet.com är en webbplats som vi på Quality Think har utvecklat för att presentera Bygglet, en ledande plattform inom byggbranschen som erbjuder projektledningsverktyg och resurser för byggföretag och entreprenörer. Vår uppgift var att utveckla en attraktiv och responsiv webbplats som visar upp Bygglets tjänster och fördelar på ett övertygande sätt.

Vi valde att bygga webbplatsen i PHP för att erbjuda enkelhet, flexibilitet och enkel uppdatering och underhåll. Genom att använda en responsiv design säkerställer vi att Bygglet.com fungerar optimalt och ser bra ut på alla enheter, från datorer och laptops till smartphones och surfplattor.

För att illustrera fördelarna med Bygglets plattform har vi integrerat användarberättelser och fallstudier på webbplatsen, vilket ger besökarna möjlighet att se hur Bygglets lösningar har hjälpt företag och entreprenörer att förbättra sin verksamhet och projektgenomförande.

Webbplatsen erbjuder också en kontaktsektion där intresserade kan nå ut till Bygglet för att få mer information, begära en demonstration eller starta en konversation om samarbete och partnerskap samt en interaktiv paket och prismodul där man kan kombinera olika funktioner och paket.

Design och illustrationer stod dragster.se för.

Vi på Quality Think är stolta över att ha utvecklat Bygglet.com och ser fram emot att fortsätta stödja plattformens växande framgångar och inflytande inom byggbranschen.

Länk till webbsida ➡️ bygglet.com