Bokförlaget Nona önskade en ny och modern webbplats som de själva skulle kunna uppdatera efter att den var färdigställd. De efterfrågade även att webbplatsen skulle ha bra sökmotoroptimering (SEO) och vara optimerad för läsbarhet.

Quality Think arbetade tillsammans med reklambyrån Dragster för att utveckla en helt ny och modern webbplats. Vi valde att använda WordPress CMS som grund, vilket är byggt i PHP, för att underlätta för förlaget att administrera webbplatsen på egen hand. Vi implementerade avancerade funktioner och estetiska element med CSS, SVG-animationer och HTML för att skapa en visuellt tilltalande design. Vi säkerställde också att webbplatsen var optimerad för SEO och läsbarhet, så att besökare enkelt kunde hitta och ta del av informationen.

Den nya webbplatsen blev en modern och användarvänlig plattform som stärkte förlaget Nonas digitala närvaro och varumärke. Genom att erbjuda en attraktiv och lättanvänd lösning, kunde vi möta förlagets behov och önskemål. Nona kan nu själva uppdatera texter och bilder när det behövs, tack vare det användarvänliga CMS:et. Dessutom är webbplatsen optimerad för sökmotorer, vilket ökar dess synlighet och därmed attraherar fler besökare.

Quality Think är stolt över att ha varit en del av detta projekt och att ha hjälpt förlaget Nona att förbättra sin digitala kommunikation. Vi tror att vår expertis och engagemang för att skapa skräddarsydda lösningar bidrog till att göra detta projekt till en framgång.

Länk till webbplats ➡️ nona.se