Fem hemsidor med fina gratisbilder

Ibland kan det vara svårt att själv få till den där perfekta bilden till hemsidan eller marknadsföringen, vi vet. Det finns idag många typer av bildbanker man kan betala för men det är inte säkert att bilderna är er stil. Därför vill vi i det här inlägget tipsa om fem hemsidor som erbjuder gratisbilder till hemsidan som dessutom är snygga!

Pixabay.com
En hemsida som erbjuder det mesta. Här samsas fina naturbilder med videoklipp och illustrationer. Här kan du med andra ord hitta det mesta. Du kan också enkelt söka utifrån kategorier

Pexels.com
Hemsida som erbjuder bilder i många kategorier. Bilder som ofta upplevs som mer realistiska och inte så uppställda som reklambilder ibland har en tendens att bli. Pexels tillhandahåller även filmer via video.pexels.com.

Unsplash.com
Hemsida som också erbjuder ett brett utbud av gratisbilder. På Unsplash är det dessutom enkelt att navigera sig runt olika kategorier och att spara bilderna i olika mappar direkt på hemsidan.

Burst (av Shopify)
Hemsida med högupplösta bilder som kan användas både privat och för kommersiellt bruk. Här finns både bilder i arbetsmiljö och autentiska naturbilder.

Stocksnap.io  
StockSnap sida som är lättnavigerad, och som erbjuder bilder i mängd olika kategorier. Alla bilder är högupplösta och utvalda av StockSnaps redaktörer. Här har du dessutom möjlighet att se på vilka bilder som trendar just nu.