Innovative Interaction Designer

ROLLBESKRIVNING

Quality Think är ett framgångsrikt företag och känt för sin utmärkta arbetsmiljö, teknikfokus och att långsiktigt investera i individen. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda kunder, och vi älskar nöjda kunder. Hos oss får du karriärmöjligheter och vår ambition är att ha den bästa kompetensutveckling i branschen. Detta förstärker vi genom att ständigt investera i innovation vilket har gett oss en stark konkurrenskraft, som vi använder för att skapa ett expansivt företag med individen i fokus.

Vi söker en motiverad och duktig interaktionsdesigner som brinner för att leverera hög kvalité, nyskapande UX, och som letar efter en utmanande och givande position som ger en möjlighet att sätta sin prägel på en växande verksamhet. Tillsammans med teamet leder du utvecklingen framåt med den senaste tekniken för att skapa produkter som är användarvänliga, effektiva och tilltalande.

Hos oss arbetar du i agila och tvärfuntionella team med likasinnade som brinner för frontend, därmed finns det mycket goda möjligheter att snabbt vidareutvecklas tillsammans med drivna härliga kollegor. Vi erbjuder dig goda möjlighet att specialisera dig mot ditt favoritområde i en internationell inriktning i ett härligt arbetsklimat. Vi ger dig oändliga möjligheter att påverka verksamheten och frihet att ta egna initiativ, allt under flexibel arbetstid. Allt detta reflekteras i ett konkurrenskraftigt ersättningspaket. Så tveka inte att ansöka till Sveriges mest hållbara och innovativa teknikbolag!

ERFARENHET
 • UX-design
 • Scrum
BONUSERFARENHET
 • Axure
 • Balsamiq
 • Adobe Master Collection
 • Egna projekt
SISTA ANSÖKNINGSDAG

Snarast!

ORT

Centrala Göteborg

SÖK JOBBET


  ScrumKanbanContinuous Integration

  SÖK JOBBET MED LINKEDIN

  Sök tjänsten snabbt och smidigt med ett klick.

  [apply-linkedin-button]