Jobba hos oss

Nu söker vi dig som också ser digitala lösningar!

Vårt syfte är att hjälpa våra kunder ta fram digitala tjänster och vi vill kort och gott göra världen lite bättre och roligare för alla. Med en stor passion för innovation inom områden som till exempel digital strategi, UX (User Experience), Service design och Full stack utveckling, jobbar vi från ax till limpa med alla möjliga projekt – mobilappar, webbsidor och andra smarta digitala lösningar.

Vi är ett gäng problemlösare. Oavsett om det är ett projekt som vi sitter med hos oss eller ute hos kund så börjar det oftast med att vår kund har en problem som behöver lösas. Det kan handla om att man vill digitalisera något som inte funkar i analog form längre eller se till att något redan existerande ska fungera bättre, modernisera eller skapa något helt nytt. En gemensam faktor hos alla våra Thinkers är att vi har ett brinnande intresse för att ligga i framkant inom våra områden och att leverera lösningar till problem som är innovativa och som är hållbara även på lång sikt.

Hittar du inte den roll du söker tar vi alltid emot spontanansökningar på info@qualitythink.se. Vi har alltid plats för rätt personer i vårt team!

Fullstack Developer

Frontend Developer

Vi är ett team av Thinkers, kreatörer och drömmare! Bli en av oss du också!

För studenter

Är du en driven student som söker praktikplats i centrala Göteborg?

Vad du får.

En praktikperiod med mycket eget ansvar och flexibilitet på en adress inom Vallgraven i centrala Göteborg. Var med att designa och utveckla digitala produkter och tjänster tillsammans med ett team av kreativa kollegor.

Vad vi söker.

En driven student som vill växa tillsammans med oss. Du läser ett kandidat- eller mastersprogram inom informationsteknik och är kunnig inom det digitala, antingen som strateg, designer, eller utvecklare.

Praktikplats

Exjobb