Teamplayers

Hos oss är vi teamplayers hela vägen. Laget före jaget och så vidare. Det är med ett starkt sammansatt team och ett väl fungerande samarbete med kunder som vi skapar magin.

Engagemang

Engagemang smittas tror vi, och när man jobbar på Quality Think är man alltid omkring engagerade, trevliga och likasinnade kollegor.

Flexibilitet

Vi tror på att flexibilitet tillsammans med en stor dos eget ansvar och frihet är det magiska receptet för att få glada medarbetare och nöjda kunder.

Kompetenstimmen

Sharings is caring när det gäller kompetens. Vi delar med oss av veckans lärdomar och blir på så sätt mer kompetenta som team.

Meningsfulla minnen tillsammans

Långt borta eller nära. Var tycker du vi ska resa på vår nästa konferens?

Vänskap

Ambitionen med Quality Think är att man ska vara lika mycket kollega som kompis. Vänskap och respekt är också något vi strävar efter i alla våra kundrelationer.

Passion för kvalitet

Ett av våra motton lyder: "Tänk kvalitet - Tänk Quality Think!" Tillsammans skapar vi digitala upplevelser med ett fokus på kvalitet i varje pixel.

Ha roligt!

Att trivas och ha roligt på jobbet är extremt viktigt. Oavsett vad det är du associerar med roligt så vill vi på Quality Think att du ska ha den roligaste och mest utvecklande tiden av din karriär hos oss.

Vi bryr oss lite extra

Vi bryr oss lite extra om våra kollegor. Vi behandlar varandra som vi själva vill bli behandlade och behandlar våra kunders verksamhet som vår egen.

“Vi är en innovationsfabrik som producerar framtidens digitala lösningar och med vår djupa tekniska expertis realiserar vi dem på världsledande digitala plattformar, baserade i Göteborg. ”

Alexander BoströmManaging Director & CFO (Chief Fun Officer)

“Det bästa med Quality Think är en den starka teamkänslan. Man jobbar med suveräna kollegor som är smarta, tekniska och talangfulla. Det är en schysst företagskultur och man har alltid kul på jobbet.”

Patricia GeorgssonMarketing Manager & Digital Designer

Think BIGGER!

”Think Bigger” handlar om att sträcka sig utanför det uppenbara och det vanliga för att hitta nya lösningar och innovativa idéer. Det handlar om att ha en vision och att våga drömma stort, samtidigt som man är pragmatisk och realistisk i förhållande till de resurser och möjligheter som finns tillgängliga.

För Quality Think betyder ”Think Bigger” att vi alltid söker efter nya och bättre sätt att hjälpa våra kunder att nå våra mål. Genom att tänka större och bredare kan vi se bortom det uppenbara och hitta nya lösningar som kan göra en verklig skillnad för våra kunder. Detta synsätt genomsyrar hela vår organisation.

Är du en Thinker?

Är du också en lösningsorienterad innovatör som tänker lite större? Att bli en av oss innebär att jobba med ett gäng nyfikna, passionerade och talangfulla kollegor.

Ansök idag!