Ekelundsgatan 1

411 18 Göteborg

info@qualitythink.se 0317181800

Supertradern King4X egna community

  • App

Utmaningen

King4X:s grundare Philip har en framgångsrik bakgrund inom valutahandel och hade en stark vision om att bygga vidare på sin sammansvetsade handelsgemenskap, därmed stod King4X inför utmaningen att digitalisera och skalbarisera sin community. Behovet var att skapa en plattform där medlemmar inte bara kunde ta emot handelssignaler och utbildningsmaterial dagligen, utan även aktivt engagera sig och dela insikter med andra i gemenskapen. Detta krävde en teknisk lösning som kunde hantera realtidsuppdateringar, interaktivitet och tillhandahålla en användarvänlig gränssnittsdesign.

Lösningen

Quality Think tog sig an uppdraget att utveckla en mobilapp för King4X som skulle bli navet för denna växande handelsgemenskap. Med hjälp av React Native för apputveckling och Laravel för backend, skapade vi en sömlös och intuitiv app som integrerade de initiala designförslagen från vår partnerbyrå. Appen innehåller funktioner som realtidssignaler för handel, en inbyggd chatt för medlemmar att utbyta idéer, en framstegsgraf för att följa personliga handelsresultat, och mycket mer. Genom ett nära samarbete med King4X har vi etablerat en löpande process för att kontinuerligt introducera nya funktioner och förbättringar, vilket säkerställer att appen ständigt utvecklas för att möta användarnas behov och förstärka King4X:s position som ledare inom Forex-handelsutbildning. Länk till webb: king4x.com

Diskutera affärer

Skicka ett meddelande och berätta hur vi kan hjälpa dig.

    Önskar underteckna sekretessavtal (NDA) innan vidare dialog (valfritt).
    *Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Vår hantering av dina personuppgifter finns i vår integritetspolicy.