Välkommen till vår blogg

På vår blogg skriver vi om allt som intresserar oss. Här postar vi våra nyheter och lite annat smått och gott.

Praktikplats inom Digital Strategi, Layout och Visuell Design i Göteborg

Praktikplats inom Digital Strategi, Layout och Visuell Design i Göteborg

Av | Nyheter
Är du en blivande talang inom Digital Design som vill pröva och utveckla dina kunskaper? Vill du spendera din praktikperiod tillsammans med ett gäng härliga kollegor i en innovativ och snabbrörlig miljö?
I så fall är du välkommen att söka praktikplats hos oss på Quality Think i Göteborg.
Vad du får.

En praktikperiod med mycket eget ansvar och flexibilitet på en adress inom Vallgraven i centrala Göteborg. Var med att designa och utveckla digitala produkter och tjänster tillsammans med ett team av kreativa kollegor.

Under praktikperioden får du tillgång till en handledare och vi kommer tillsammans överens om lämpliga projekt som antingen kan vara av mer experimentell karaktär eller ingå som en del i redan befintliga projekt. Utifrån verksamhetens behov och dina intressen kan det handla om allt från exempelvis digital strategi, interaktionsdesign till visuell design och layout. Fokus kommer att ligga på web och branding.

Vad vi söker.

En driven student som vill växa tillsammans med oss. Du läser (eller har läst) ett kandidat- eller mastersprogram inom informationsteknik och är kunnig inom det digitala, antingen som strateg eller designer. Kanske läser du en KY-utbildning med fokus inom Digital Design.

 

Välkommen med din ansökan!

Vänligen Bifoga CV samt en kort motivering till varför du hade passat bra hos oss på Quality Think.

 

Skicka in Ansökan


Kontaktperson
Hör gärna av dig om du har några frågor!

Patricia Georgsson
Project Manager

E-post: patricia@qualitythink.se
Mobil: 0722507463

 

 

Vet du någon som skulle passa ännu bättre hos oss? Berätta för dem:

Därför utrustar vi våra Thinkers med Smartwatches

Av | Nyheter

Quality Think strävar alltid att ligga i framkant inom den digitala utvecklingen. Smarta klockor något som slagit stort i mobilbranschen idag, särskilt i takt med att nya plattformar för att utveckla applikationer vuxit fram. Sådana enheter fungerar först och främst som en extra skärm för din smartphone. Men bortom att hålla koll på klockan och att kolla sina meddelanden och körapplikationer finns den stora potentialen. Det finns till exempel rörelsedata, platsspårning och till och med möjligheten att använda smartwatches för mobila, kontantfria betalningar.

Motiverar till rörelse och innovation

Smartwatches inspirerar till rörelse genom träningsapplikationer som synkas direkt med din telefon, den uppmanar dig att stå när du suttit för länge och att stretcha om du behöver det. Alla dessa funktioner är toppen för hälsan tycker vi och framförallt så tror vi att den senaste tekniken inspirerar våra Thinkers att ständigt tänka nytt, komma på nya applikationer och sätt som kan hjälpa folk i vardagen.